Op dit moment is de brancheorganisatie nog druk bezig om de protocollen en checklists te maken waaraan wij ons als rijinstructeurs moeten houden. De komende dagen zal echt concreet worden op welke manier we weer de autorijlessen kunnen voortzetten.

Voordat de lessen beginnen stellen we in ieder geval de volgende vragen aan je:

  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad?
  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten?

Is het antwoord op beide vragen “nee”, dan kunnen we de les starten. Is het antwoord “ja”, dan kan de les helaas niet doorgaan. Je bent zelf verantwoordelijk om ruim van tevoren af te bellen indien jij of iemand in jouw huishouden deze klachten heeft. Wanneer je dit niet doet wordt de rijles wel in mindering gebracht op je pakket.

Begin van de week nemen we contact met je op om de nieuwe lessen in te gaan plannen.

Fijn weekend!